#GreenTieGala

Green Tie Gala vindt plaats tijdens:

Building Holland

Kaarten Green Tie Gala 2015 vergeven

Kaarten Green Tie Gala 2015 vergeven

Het jaarlijkse Green Tie Gala vindt dit jaar plaats op woensdagavond 1 april. Het belooft een feestelijke avond te worden, exclusief toegankelijk voor genodigde bestuurders uit de Nederlandse bouwen vastgoedsector. Inmiddels is het niet meer mogelijk om aan te melden, want alle beschikbare plaatsen zijn vergeven.

De samenwerkingen met Amsterdam RAI en Dutch Green Building Council, founding partners van het Green Tie Gala, vielen vorig jaar al in goede smaak en worden dit jaar voortgezet. Een nieuwe telg in de familie is PROVADA.

Een van de hoogtepunten van het Green Tie Gala is de bekendmaking van de winnaar van de verkiezing ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’. Deze jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Duurzaam Gebouwd en Dutch Green Building Council. De winnaar van deze prestigieuze verkiezing wordt tijdens het Green Tie Gala gehuldigd als de meest invloedrijke duurzame persoon in de bouw en vastgoed in Nederland op dit moment. De prijs is een cheque van 5.000 euro, bestemd voor een goed doel naar keuze.

Kaarten Green Tie Gala 2015 vergeven

Programma (onder voorbehoud)

16:00

Feestelijk ontvangst met entertainment

16:30

Keynote: door Stefan van Uffelen, winnaar Duurzame 50 Vastgoed NL 2014

17:15

Netwerkborrel

18:15

Exclusief Walking Dinner

19:45

Welkom!

20:00

Uitreiking Duurzame 50 Vastgoed NL 2015 met bijdrage van Maxime Verhagen, Voorzitter Bouwend Nederland, Coert Zachariasse, CEO Delta Development Group en een special guest.

21:30

Sfeervolle netwerkborrel

22:30

Einde avond

Bekijk meer informatie op de officiële website van Green Tie Gala.

vrijdag 13 maart 2015permalink

Green Tie Gala is een initiatief van

  • Logo ABN-AMRO
  • Logo Duurzaam Gebouwd
  • Logo NeVaP