#GreenTieGala

Green Tie Gala vindt plaats tijdens:

Building Holland

Reis en Verblijf

Met de auto
Reis en Verblijf

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. Wij adviseren u zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. U kunt als uitgangspunt met de routeplanner navigeren naar: Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam. Gebruik voor toegang tot Building Holland / Green Tie Gala Entrance C.

Waar kan ik parkeren?
RAI Amsterdam beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. U kunt voor Building Holland / Green Tie Gala P1, P2 en P3 aanhouden. 
De openingstijden van de parkeergarages zijn van 07:00 tot 24:00. Parkeren is op eigen risico. 
Tarieven: een parkeerkaart kost € 17,50 per dag. Motoren parkeren gratis.

Met het openbaar vervoer

Reis en Verblijf

NS Station RAI bevindt zich op het traject tussen station Duivendrecht en Schiphol en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Vanaf het station loopt u in enkele minuten naar RAI Amsterdam. Informatie met betrekking tot routes en dienstregelingen vindt u op www.9292.nl of op de NS Reisplanner. 

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het tram-, metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Tramlijn 4 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart. In de tram en bus kunt u een GVB 1-uurkaart kopen (alleen wegwerpkaart). Dit kaartje kunt ook kopen bij de GVB Tickets & Info balies en bij de verkoopautomaten in de trein en/of metro stations. Met dit kaartje kunt u 1 uur reizen op alle GVB tram-, bus- en metrolijnen.

Vanaf station Amsterdam CS
Met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein) of met metrolijn 51 richting Westwijk (halte station Amsterdam RAI).

Vanaf station Amsterdam Amstel
Met metrolijn 51 (halte station RAI Amsterdam), met bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein) of met bus 62 richting Lelylaan (halte Europaplein).

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk
Met metrolijn 50 richting Gein (halte station RAI Amsterdam).

Vanaf station Amsterdam Duivendrecht
Stoptrein richting Schiphol (halte station RAI Amsterdam) of metrolijn 50 richting Isolatorweg (halte station RAI Amsterdam).

Vanaf station Amsterdam Lelylaan
Met bus 62 richting Amstelstation (halte Europaplein).

Vanaf station Amsterdam Zuid / WTC
Met bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein) of met metrolijn 50 richting Gein (halte station RAI Amsterdam).

Verblijf
Reis en Verblijf

Hotelovernachting

Een bezoek aan Building Holland kan met de vele activiteiten en netwerkmomenten al snel uitlopen tot in de avond. Wilt u ’s avonds liever niet terug naar huis rijden om de volgende ochtend weer op tijd op de beurs of een andere afspraak te zijn? Of komt u van ver en wilt u uitgerust uw bezoek aan Building Holland starten? Boek dan een hotelovernachting in de buurt van RAI Amsterdam.

Via deze website (in beheer van RAI Amsterdam) kunt u tegen een scherp tarief een hotelovernachting boeken, u kunt een keuze maken uit diverse hotels nabij de RAI. 

Green Tie Gala is een initiatief van

  • Logo ABN-AMRO
  • Logo Duurzaam Gebouwd
  • Logo NeVaP